Jeg SKAL bare have den

Bare ét stort smil

I går var jeg til gymfest på Århus Akademi med min nye klasse, og det var en mega god aften. Wow jeg er glad for min klasse! Festen på skolen startede egentligt kl 18.00 med spisning, men vi havde aftalt, at vi skulle holde en lille forfest sammen, så vi ankom først på skolen omkring kl 21.00. Det var en virkelig god ide, fordi så havde vi lige mulighed for at hygge os sammen som klasse inden, at vi kom op på skolen, fordi da vi først kom op på skolen, blev vi hurtigt spredt til alle sider. Så det var en mega hyggelig aften, hvor vi spillede beerpong, snakkede og bare hyggede os mega meget sammen.

Før sommerferien havde jeg det virkeligt stramt med at skulle gå på HF et år mere end normalt, og jeg spekulerede over, om det ville blive svært at være med i fællesskabet, når jeg havde så få timer med min stam klasse. Men efter at jeg har mødt min klasse, så er jeg nærmest helt glad for at skulle gå på HF et år mere! Og det her år er ikke længere et år “der bare skal overståes”, hvilket er sygt dejligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg SKAL bare have den