Bare ét stort smil

Hverdagsglimt #1

Glædelig søndag!

I dag tager jeg hul på min første føljeton her på bloggen! Den kommer til at hedde “Hverdagsglimt”, og her vil jeg prøve at give jer et indblik i min hverdag. Så den kommer til at omhandle alle de små ting, som jeg kører rundt og laver, og så vil der selvfølgelig være en masse billeder med glimt fra min hverdag! Jeg håber, at I har lyst til at læse med 🙂

Jeg er blevet en form for blogger i det Europæiske OIFE magasin, hvilket at jeg er mega glad for, at de har spurgt mig om! Det er et magasin, som kommer ud til alle de unge i Europa med medfødt knogleskørhed. Det betyder selvfølgelig at indlæggene skal være på engelsk, hvilket bliver en anelse svært, da jeg ikke er mega god til engelsk grammatik, men det tager jeg som en udfordring. Om ikke andet så er det mega god øvelse i engelsk, og så er det kun 4 gange om året, at jeg skal lave et indlæg, så det er helt perfekt!

Jeg har haft besøg af min søde veninde Canna, som har sabbatår lige nu. Hun ville gerne se, hvor jeg går i skole, så hun kom ud på min skole i torsdags, da jeg havde fået fri, og så fik hun en lille rundvisning, hvilket var så hyggeligt! Herefter tog vi hjem til mig, hvor vi hyggede og lavede pitaer med falafel i. Overraskende lækkert!

Jeg har formået at kvase min storetå i mellem min fodplade og radiatoren, hvilket er sådan noget der næsten med garanti plejer at ende i en brækket knogle. Men mine knogler er simpelthen blevet BUM stærke, og der er ingen brækkede knogler her!

Jeg har været en hel del sammen med Ninna, som også har medfødt knogleskørhed. Vi var bl.a. nede og spise på Spiselauget ved Godsbanen, hvilket var rigtig godt. Det er ret sjovt at tænke på alle de venner, som jeg har fået udelukkende, fordi at jeg har medfødt knogleskørhed.

Jeg har drømt om denne gangwalker. :-)) I kan læs indlægget, hvor jeg skrev om den her. Så jeg har været på udkig efter, hvordan at jeg får skaffet sådan en hjem.

Jeg har spist lækker sushi. Det er helt klart en af mine livretter.

I morgen skal jeg ud og holde mit første foredrag efter sommerferien, og jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare ét stort smil