Sommerfest med BHF

Hverdagsglimt #2

Godmorgen 🙂

Jeg håber, at I har en stille og rolig lørdag morgen derude! Jeg er virkelig typen, der ELSKER rolige morgener, hvor der er tid til at drikke sin kaffe i ro og fred og uden for meget hastværk.

Her får i andet indlæg i serien “Hverdagsglimt”. Jeg synes faktisk, at de er ret sjove at lave. Så sidder jeg også selv lige og bliver mindet om, hvad det er, at jeg har lavet på det seneste.

Jeg har været ude og holde mit første foredrag herefter sommerferien på SOSU-skolen i Fredericia. Jeg var ret nervøs, fordi at det var så længe siden sidst, men det gik heldigvis rigtig godt, og folk de var mega søde!

Det havde jeg godt nok savnet, og det er mega fedt at være igang igen.

Apropos foredrag, så er jeg lige nu i fuld gang med at arrangere et åbent foredrag her i Århus til efteråret 2017. Jeg håber mega meget på, at I har lyst til at komme, men jeg giver jer lige en update så snart, at jeg ved mere!

Det her det var simpelthen så hyggeligt! Jeg var nede til sangaften ved min gamle efterskole, som blev afholdt foran Musikhuset under festugen. Der er to af mine gode veninder fra min årgang, der har været så heldige at få jobbet, som handicaphjælpere ude på den nuværende årgang. Så da den ene spurgte mig, om jeg havde lyst til at tage med hende ned til sangaften, blev jeg mega glad! Det ville jeg selvfølgelig vildt gerne. Og wow det var en god aften! Så kunne jeg lige få et skud af efterskolestemningen og være sammen med mine to veninder. På de 2 billeder ovenover sidder min søde veninde Mette og jeg og hygger. 🙂

Jeg har drukket kaffe på Great Coffee, hvilket er mega lækkert! Uden tvivl en af mine yndlings steder.

Jeg synes altid, at det kan være så svært at finde rundt i, hvor at det er godt at gå hen nede i byen, men Great Coffee er helt klart anbefalelsesværdigt!

Jeg har fundet det perfekte spot i min lejlighed til at lave stå øvelser! Det er ude på min altan, hvor der er nogle riller i vindueskarmen, hvilket passer perfekt til, at jeg kan holde fast i dem, og så rejse mig op. Det er virkelig genialt! Og så er det med god udsigt 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfest med BHF