Verdens bedste nyhed!!!

Er det det værd?

“Marie du er så sej! Du har 100% viljestyrke”

100% viljestyrke…

Okay, jeg bliver nødt til at skrive et indlæg, fordi:

Der er dage, hvor jeg tvivler.

Er det det værd? Jeg skal lægge så meget energi i det for at kunne komme til at gå. Jeg kan jo nærmest ikke engang løfte det ene ben, når jeg står op.

Hvad bliver resultatet? Hvor meget kan min krop overhovedet holde til? Alle spørgsmål, som jeg ikke kan svare på før, at jeg har givet det et forsøg

Min krop er ikke vant til at blive brugt på denne her måde. Min numse er vant til at sidde i sædet og fødderne på fodpladen. Så når mine ben pludseligt skal til at bære min egen kropsvægt, så er de ikke altid helt begejstrede. De brokker sig, og gør ondt forskellige steder. Jeg har enormt svært ved at vurdere, hvordan at jeg skal forholde mig til de små skavanker. Skal jeg tage hensyn? Hvis jeg ignorerer dem, risikerer jeg så, at der er noget, som brækker? Eller skal det bare lige igang? Sidste gang, da mit knæ det knækkede, når jeg lavede mine øvelser, der sagde min læge, at det var helt okay, at det knækkede. Mine ben skulle bare lige skulle vænne sig til at blive brugt. Men det er bare så mega svært at bedømme, og jeg kan jo kun føle mig frem og så håbe, at jeg tager de rigtige valg.

Det her var en stor omgang negative tanker, som jo nok præger os allesammen engang i mellem. Negative tanker kan sætte en stopper for ens mål og drømme, hvis man lytter til dem. Jeg prøver så vidt muligt ikke at forholde mig til dem, fordi at så smutter de hurtigere igen. Jeg prøver at huske på den følelse, som jeg havde i kroppen, da jeg stod i den gangwalker. Det er hér mit fokus skal ligge.

Det er menneskeligt at tvivle, og det ville være mærkeligt, hvis at jeg ikke også gjorde det. Men hvis jeg spørger mig selv, om det er det værd? Så er svaret JA! Jeg tror fuldt ud på, at det kan lade sig gøre. Det er ikke nemt, men det er muligt! Og jeg er SÅ glad for, at Langhøj har fundet en gangwalker til mig, og jeg glæder mig så sindssygt meget til at prøve den!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste nyhed!!!