Er det det værd?

En uforklarlig lille bule?

Hej med jer!

Jeg håber, at I har haft en mega god weekend. Det har jeg i hvert fald, men det kommer der mere om i morgen! 🙂

Jeg har haft minimalt ondt i min venstre arm her på det seneste. Det har især været hver gang, at jeg har lagt den på mit armlæn. Jeg har haft en følelse af, at lige om lidt knækker den. Lige om lidt siger det KNÆK. Det har den heldigvis ikke gjort! Mega dejligt!

Men den er begyndt at gøre mere og mere ondt over weekenden, og der er kommet en lille bule på den. Vi tror lidt, at bulen er callusdannelse, hvilket betyder dannelse af ny knoglevæv. Det kan skyldes, at en af de pinde som jeg har siddende inde i knoglen sidder forkert, eller simpelthen er blevet for kort. Det ville ikke undre mig, hvis det var sidstnævnt, fordi at det virkelig er lang tid siden, at jeg har fået udskiftet mine stænger i knoglerne. Jeg er trods alt vokset lidt siden, at jeg fik sat de nuværende stænger i, hvilket jeg absolut ikke klager over, alt tæller i en højde på ca 110 cm :-)) Jeg har stænger i knoglerne, fordi at de er med til at stabilisere knoglerne, hvis de brækker. Det er sygt genialt, og når de først sidder der, så mærker jeg intet til dem!

Nu har jeg i hvert fald sendt en mail afsted til min læge, og så må han lige bedømme, hvad han tænker. Om jeg skal ind og have det undersøgt, eller om vi skal se det an. Jeg håber, at det er helt ubetydeligt, og at det bare går i sig selv! Men om ikke andet så giver jeg lige en update, når jeg ved mere.

God aften til jer! 🙂

2 kommentarer

  • Haha okay det er pudsigt! Vildt at et styk muskel har revet sig løs. Jo, det kunne sagtens være. Det føles dog som en knogle bule, men jeg vil helt sikkert lige nævne det for min læge!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigmor Lisbeth

    Pudsigt….her i løbet af sommeren har jeg også fået en bule på armen. Min fysioterapeut mener, at det er en muskel som har mistet sit fæste i den ene ende og nu sidder i en lille klump på venstre overarm. Det ligner til forveksling den kugle, som skipper skræk laver, når han har spist spinat…….. nå, men tilbage til din arm: kunne det være, at det er en muskel ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det det værd?