"Hvordan finder du modet til at åbne op om de sårbare emner?"

Weekendplaner

Jaaaaa, hvor jeg glæder mig til weekend i morgen! Jeg går nemlig en mega god weekend i møde, hvilket at jeg lige fik lyst til at skrive et blogindlæg om.

Fredag skal jeg selvfølgelig i skole. Jeg har haft en mega nem uge skolemæssigt, så i morgen bliver den dag, hvor jeg har flest timer, og jeg skal kun have 3 timer, så jeg klager bestemt ikke! Efter skole, så skal jeg mødes med en fra min efterskole, som jeg ikke har set i evigheder, så det glæder jeg mig mega meget til!

Lørdag skal jeg bare slappe af om formiddagen, og måske lave lidt lektier? Så om eftermiddagen skal jeg hjem til en af mine veninder, hvor vi bare skal hygge og lave aftensmad sammen.

Søndag skal jeg tideligt op! Krisser og jeg har nemlig aftalt at tage ned og spise morgenmad på Grød ved Aarhus Central Food Market. Vi elsker at være dernede. Det er mega lækkert! Og på søndag kan man købe Grød for 1 kr, hvilket jo er sygt billigt! I kan se begivenheden her. Der kommer helt sikkert mega mange mennesker, men jeg er sikker på, at det bliver monster hyggeligt! Senere på dagen har min søster fået lokket mig med til hindbærsnitte løb ved Egå Engsø. Hun er desværre blevet skadet og kan ikke løbe det, så hun spurgte om jeg ikke vil med derned og bare hygge, og det ville jeg selvfølgelig mega gerne!

Har i nogle spændende planer i weekenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvordan finder du modet til at åbne op om de sårbare emner?"