Et smut forbi hospitalet

Så brækkede armen…

Dette indlæg er skrevet med en arm, fordi at jeg for 1 time siden brækkede den anden…

Jeg ville lige skære noget frossent suppe over, som jeg skulle have til aftensmad. I det jeg lægger alle kræfterne i kniven, siger det KNÆK i min venstre arm. “FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK” ryger det ud af mig.

Efter at jeg har bandet af ringer jeg til min mor og siger, at jeg lige har brækket armen. Jeg starter ud med at græde, fordi at det gør voldsomt ondt. Herefter begynder jeg til at grine, fordi at jeg absolut skulle skære den skide suppe over. Den var jo som en sten! Jeg nægtede at varme det hele, når jeg vidste, at jeg kun kunne spise halvdelen… Det var så knap så smart, men det kunne jo ligeså godt have været, at kniven var røget lige igennem suppen. Det havde nu været meget rart!

Kan i huske, at jeg skrev dette indlæg om, at jeg havde følelsen af, at min arm var ved at brække et sted, hvor jeg havde fået en bule. Det er lige præcis det sted, hvor den er brækket. Det plejer ellers næsten aldrig at blive en realitet, når man har det på fornemmelsen, at noget vil brække, men det blev det så denne gang

Det spjætter i armen og gør ondt! Så lige nu sidder jeg på skadestuen sammen med min mor og venter på at komme ind. Det er ellers ved at være lang tid siden, at jeg har været her på skadestuen. Jeg vil sige, at det er et knap så glædeligt gensyn 🙂

At armen er brækket lige der, hvor jeg var bekymret for at pinden var blevet for lille er et endnu et tegn på, at pinden er blevet for lille desværre. Knoglen vil være mere skrøbelig der, hvor den ikke er støttet af pinden. Så det bliver spændende, hvad røntgen siger, om jeg skal have opereret en ny pind ind.

Jeg giver lige en update i morgen

2 kommentarer

  • Hej Christina! Åhh nej og lårbenet er jo virkelig bare noget af det værste. Jeg håber, at du er kommet oven på igen! Ej, hvor sjovt. Det kan sagtens være. Jeg har i hvert fald været med rigtig mange gange! Århh hvor dejligt at høre TUSIND tak Christina, det er jeg mega glad for!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej marie!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et smut forbi hospitalet