En ubrugelig tur på skadestuen

Det er min nyre, der driller

Heeej 🙂

Der er heldigvIs kommet lidt mere ro på armen, end der var i mandags. Der er knap så mange jag i den, og det er virkelig dejligtt!

I går blev jeg indkaldt til stuegang på hospitalet på grund af den hævelse, som jeg har i højre side af maven. Jeg skrev et indlæg om det her. Jeg troede snildt, at jeg kunne nå i skole efter stuegang, og jeg regnede kun med, at det ville vare ca. en time. Men det viste sig, at jeg først blev sluppet fri fra hospitalet kl 19.30. Til stuegang blev jeg mødt af en mega rar læge. Dem er der heldigvis også rigtig mange af! Han valgte at bestille en ultralydsscanning, så jeg kunne få tjekket højre side af maven, hvilket at jeg var meget tilfreds med!

Jeg kom først til ultralydsscanning hen ad eftermiddagen, så der var en del ventetid, men jeg syntes bare, at det var mega rart at få det tjekket helt i bund. Under ultralydsscanning spurgte lægen, om hun lige måtte hente en til læge til at kigge med, hvilket at jeg selvfølgelig sagde ja til. Men det undrede mig lidt, hvorfor at hun skulle bruge en ekstra læge? Jeg tænkte, at det sikkert var, fordi at mine organer ligger lidt anderledes end normalt på grund af pladsmangel. Lige pludselig begyndte de at snakke om, at jeg måske skulle ud på Skejby sygehus. Skejby sygehus? Hvad hulen skal jeg der? Tænkte jeg. Heldigvis blev det ikke aktuelt! Da vi var færdige, ville de ikke sige noget oppe ved ultralydsscanningen. Så jeg skulle ned på afdelingen og vente på, at lægen ville komme. Omkring kl 19.00 kom lægen, som sagde, at min ene nyre havde udvidet sig med 4 millimeter, hvilket jo virkelig ikke er meget! MEN problemet er, at min nyre i forvejen er større end den burde være, så hvis den fortsætter denne udvikling, så bliver det måske lige pludseligt meget. Derudover så er det den nyre, som kun fungerer med 25%, og jeg har altid fået at vide af min læge, at den skal jeg være ekstra obs på.

Lige nu er der mange uopklarede spørgsmål i form af: Hvorfor udvider min nyre sig? Har det en påvirkning på nyrefunktionen? Vil nyren fortsætte med at udvide sig? Er det så lidt, at det er helt ubetydeligt? Det er alle spørgsmål, som jeg ikke har svaret på. Planen er, at jeg skal ind og have lavet en ultralydsscanning igen om 1 måned for lige at lave en opfølgning på det. Men vigtigst af alt så ved jeg nu, hvad det drejer sig om, og der er intet alarmerende! Og det er jo altid meget rart at vide 🙂

GOD aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ubrugelig tur på skadestuen