Det er min nyre, der driller

Juhuuu en god nyhed!!

Efter mit lille visit på skadestuen, som jeg skrev om her, blev vi desværre ikke meget klogere på armen. Torsdag aften tikkede der en besked ind fra min læge, som lovede at kigge på røntgen billederne den kommende dag. Betydningen af de læger, som jeg har tilknyttet er helt vildt stor! Bare sikkerheden i at vide, at jeg altid har en læge i baghånden, som jeg ved vil være lyttende og tage tingene alvorligt. Den er guldværd!

Armen var som sagt brækket. Jeg troede, at jeg kunne nøjes med at have bandage på i tre uger, men min læge sagde, at den helst skulle være i i gips i fem uger. Så der er lidt tid igen, men det vigtigeste er, at bruddet kommer til at gro helt sammen. Bruddet har åbenbart været under opsejling, og det var derfor, at jeg havde en lille bule på armen allerede inden, at den knækkede.

Pinden sidder HELDIGVIS, som den skal, men som min læge siger, så er den mega gammel. Det er virkelig lang tid siden, at jeg sidst fik udskiftet mine pinde. Så hvis bruddet ikke heler af sig selv med gips på, så vil min læge operere pinden ud og sætte en kraftigere pind ind i knoglen. Så det er status lige pt. Nu krydser jeg alt, hvad jeg har på, at det brud heler sammen til punkt og prikke! Men selvfølgelig gør det det 🙂

Nu vil jeg snart smutte ned i byen, hvis jeg skal mødes med min veninde. Rigtig dejlig lørdag til jer!

Billedet er fra hindbærsnitteløbet, som jeg var til i søndags, så det er ikke, fordi at jeg allerede har smidt gipsen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er min nyre, der driller