Jeg holder åbent foredrag

Hør min første podcast

Jaaaa, hvor har jeg glædet mig til at vise jer det her! Jeg har nemlig været med i min første podcast! :-))

For et godt stykke tid siden skrev en person til mig, som hedder Jonathan, om jeg ikke kunne tænke mig at være med i en podcast. Vi havde aldrig snakket sammen før, så det kom helt ud af det blå men vildt fedt, at han spurgte, og det ville jeg selvfølgelig sygt gerne!

I mandags mødtes vi så hjemme hos mig, hvor vi lavede podcasten. Det var mega hyggeligt, og jeg er mega imponeret over hvor godt, at Jonathan har klippet den sammen. Det var ret sjovt, fordi at Jonathan spurgte mig, hvad jeg så havde af planer for resten af aftenen, da vi var færdige med at indtale til podcasten, hvortil at jeg svarede, at jeg ikke havde nogen planer. Jeg skulle bare slappe af resten af aftenen. Hvad jeg ikke vidste var, at min arm knækkede 50 minutter efter, at Jonathan var gået døren, og mine planer for den aften indebar en tur på skadestuen. Man kan aldrig vide sig sikker. Men det var heldigvis først senere på dagen, at den valgte at knække, så vi nåede at få indtalt til podcasten.

Jeg er mega spændt på at høre, hvad I synes, I kan finde den her. Skriv endeligt en lille kommentar, når I har hørt den. Det ville jeg blive mega glad for!

Ellers så må I bare have en mega dejlig aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg holder åbent foredrag