Juhuuu en god nyhed!!

Jeg holder åbent foredrag

Vi er 4 unge mennesker, som er i gang med at arrangere verdens fedeste arrangement!

Fælles for os 4 er, at vi alle sammen lever med det vilkår, at vi har Osteogenisis Imperfecta også kaldet medfødt knogleskørhed. Det er en sjælden sygdom, hvilket betyder, at der ikke er så mange i Danmark med dette handicap. Derfor har vi nu fået en kæmpe drøm om at afholde en ungdomsweekend i Århus næste år for unge i hele Europa med Osteogenisis Imperfecta. Vi arbejder nu på højtryk for at skaffe penge ind, så vores drøm kan gå i opfyldelse!

I den anledning holder jeg mit foredrag ?RulleMaries Roadshow? i Århus C den 22 november 2017, hvor pengene kommer til at gå til arrangementet i 2018. Vi håber mega meget på, at I har lyst til at komme, og hvis I har lyst, så er det også muligt at donere penge til vores arrangement. Det kan man gøre på samme side, hvor man kan tilmelde sig foredraget.

På forhånd tusind tak for støtten, og vi håber at se rigtig mange af jer d. 22 november. 🙂

I kan finde begivenheden her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juhuuu en god nyhed!!