Hør min første podcast

Sneak peek – “RulleMaries Roadshow”

Heeej med jer! Og glædelig efterårsferie 🙂

Som jeg før har nævnt, så holder jeg foredrag i Århus C den 22 november. I kan købe billetter her og finde begivenheden på Facebook her. Jeg ville blive mega glad, hvis I kom! Ovenover kan I se et lille sneak peek fra mit foredrag “RulleMaries Roadshow”. Ellers må I bare have en mega god ferie! 🙂

2 kommentarer

 • Sidsel Jensen

  Hey Marie.
  Den her besked kommer nok til at virke super random, eftersom du højst sandsynlig ikke kan huske mig haha (vi gik i børnehave sammen på Thorhavnsgade og var faktisk rimelig gode venner dengang hehe).
  Nå, men jeg har i et stykke tid fuldt lidt med i dit liv på sidelinjen – læst på din blog, tjekket dine instaopslag og set dokumentarprogrammerne om dit liv – og jeg vil bare sige, at jeg både dengang, men også nu, synes du er mega pisse sej. Jeg har så meget respekt for dig og dén måde, du formår at finde livsglæde og overskud i din hverdag, trods omstændighederne. Du er virkelig en fighter, som hele tiden sætter sig nye mål, og som gang på gang opnår sine mål, trods utallige bump på vejen. Du giver aldrig op, og du tænker aldrig “det er umuligt”. For din indstilling er, at selvfølgelig kan det lade sig gøre, hvis man vil det nok – og det i sig selv er en kæmpe motivation. På så mange måder er du bare en stor inspirationskilde for så mange mennesker, fordi du hele giver så meget af dig selv, og ved at turde stå frem, får brudt nogle barriere ved dét at være handicappet. Bliv ved med at gør det, du gør, for du gør en kæmpe forskel og du inspirerer så mange mennesker!

  Kram Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sidsel!! Jeg sidder lige nu med verdens største smil. TUSIND TAK! Ej, hvor er det sjovt, at vi begge to har gået i Thorhavnsgade børnehave

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hør min første podcast