Lorte morgen

Nyt blog kapitel – Juhuuu

image1

Den skarpe følger har måske bemærket, at det har stået en del stille her på bloggen på det seneste, og jeg har primært opdateret min Facebookside(Pigen med Knogler af Glas) og min Instagram(rullemarie_). Jeg har været lidt ideforladt i forhold til indlæg, og jeg ville ikke skrive bare for at skrive. Det skal jo helst give mening :-). Så for en stund besluttede jeg mig for at tage en lille pause med bloggen. Jeg har dog hele tiden vidst, at jeg ville vende stærkt tilbage. Mest fordi at jeg bare elsker at blogge, og fordi at jeg vidste, at jeg ville begynde at savne det på et tidspunkt. Det punkt er jeg virkelig kommet til nu, og jeg er mega klar til at blogge igen! Og jeg håber i den grad, at I har lyst til at følge med endnu en gang 🙂

Jeg er også blevet kontaktet af Lasse, der arbejder hos Bloggers Delight. Han spurgte, om jeg kunne tænke mig at blive Premium Blogger hos Bloggers Delight. Det blev jeg mega glad for! Så efter et mega hyggeligt møde besluttede jeg mig for at hoppe over til Bloggers Delight med  min blog. Så det er ret spændende, hvad det kommer til at bringe! Lige nu er jeg i hvert fald bare klar på at komme i gang med at blogge igen. Alle mine indlæg bliver skrevet med en arm lige pt. på grund af, at den anden arm hænger i en slynge (billedet er fra sidste weekend), så det går syyygt langsomt med at få skrevet et helt indlæg, MEN jeg bliver hurtigere og hurtigere til at skrive med en arm! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lorte morgen