Nyt blog kapitel - Juhuuu

Update om armen

image1

Nu er det en uge siden, at jeg fik sat en pind ind i overarmsknoglen, hvilket at jeg skrev et indlæg om her. Så jeg tænkte, at jeg lige ville skrive en lille update her på bloggen om, hvordan det går. Det er virkelig godt at have fået en pind i armen, så er det altså lidt rarere at have en brækket arm, når man ved at bruddet sidder stabilt.

De sidste operationer jeg har fået har været nogle ultra hurtige operationer, hvor jeg har været ovenpå igen nærmest samme dag. Så det havde jeg også fået bildt mig selv ind, at jeg ville være denne her gang, men armen er ligesom brækket helt over, så det har ikke liiige været tilfældet.

Min arm har gjort NAS, jeg har haft en hel del kvalme og været enormt træt. Jeg er ude af alt smertestillende på nær panodil, da jeg synes, at man bliver kuk af det. Min irritations tærskel er virkelig kort, når jeg er på morfin, så nogle gange vil jeg hellere have lidt ondt i armen. Det kan man selvfølgelig også blive sur af, men det er en balancegang.

I tirsdags var jeg i skole, og jeg kunne overhovedet ikke følge med fagligt, mit hoved var stået totalt af, og jeg havde mega meget kvalme. Så jeg var lidt mellemfornøjet, da jeg kom hjem. Men da jeg sad hjemme hos mine forældre og var i fuld gang med at surmule, så bankede det lige pludselig på døren. Jeg tænkte, hvem hulen er det, der ringer på? Så jeg kørte ud og åbnede døren, og ved I hvem det var? Det var blomsterbuddet! Nogle af vores megamega gode venner havde valgt at sende mig blomster! Der vendte mit humør lige på et splitsekund. Jeg blev så mega glad, og glæden fortsatte hele dagen. Det var virkelig den skønneste overraskelse, og de pynter så fint!

img_4350

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt blog kapitel - Juhuuu