Update om armen

Ugeplaner + lækker morgenmad i Århus

image2aeoelaekjh

Heeej med jer!

Jeg håber, at I har en dejlig mandag. Min sidste uge stod i total stilstand pga. armen, så jeg har sørget for, at denne her uge bliver fyldt med plusser på humørskontoen og hygge! Jeg har skrevet lidt om, hvad min uge kommer til at byde på nedenunder. Skal I noget så spændende i denne uge?

Mandag: Dagen i dag startede virkelig godt ud, da jeg var på Cafe Glad med min storesøster for at få morgenmad. Mhh det var lækkert! Min søster er lige kommet hjem fra ferie og tager allerede afsted igen i weekenden, så vi udnytter lige, at vi  har lidt tid, hvor vi kan hygge. Maden på Cafe Glad var enorm lækker, og I kan se billederne derfra på nedenstående billeder

Tirsdag: Jeg skal bruge dagen i morgen på at få fulgt op på det faglige, som jeg kom bagud i sidste uge, så det er knap så spændende. MEN dagen slutter af med, at jeg skal mødes med mine gode veninder og spise aftensmad sammen. Vi har en ordning, hvor vi skiftevis mødes hjemme ved hinanden og spiser aftensmad. Mega hyggeligt!

Onsdag: Onsdag får jeg besøg af to piger fra min klasse. Vi har alle gået og har haft mega meget lyst til iskaffe. Ja det giver ingen mening i denne kulde? Så det har jeg lovet at lave til dem, og så skal vi bare hygge os. OG så skal de se min endeligt færdigindrettede lejlighed. Det tog også kun lige et år, men den er til gengæld rigtig flot nu! 🙂

Torsdag: Jeg skal ENDELIG ud og holde foredrag igen på torsdag efter en lille vinterpause. Det glæder jeg mig såååå meget til!!

Weekenden: Fredag tager min veninde og jeg op i mine forældres sommerhus ved Vesterhavet, og så skal den stå på fuld afslapning, hvilket bliver sygt dejligt! Dét glæder jeg mig til!

image3oeaelk

image2oeaapoiimage1l

1 kommentar

  • conny

    Hej søde. Hvor er det fantastisk,at du oplever så meget. Du har så meget gå på mod. Alt lykke og held til dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update om armen