Ugeplaner + lækker morgenmad i Århus

Jeg vender stærkt tilbage

image1

Da jeg startede mit gå projekt, var det velvidende om, at jeg ville møde nogle bump på vejen. Lige nu sidder jeg med min arm i slynge, og jeg har derfor ikke mulighed for at bruge min gangwalker. Det er mine arme, som bærer en stor del af vægten, når jeg går med walkeren, og derudover bruger jeg dem til at holde fast med, så jeg ikke vælter. Der gik sørme ikke mange dage fra jeg tog mine første skridt i walkeren til, at min arm begyndte at drille, og dermed satte gå projektet på standby. Det var vildt surt, og alle de her bump på vejen har før gjort, at jeg har opgivet projektet.

Dengang, hvor jeg var omkring 10 år gammel, prøvede jeg også at komme op og gå, hvilket også lykkedes, men bruddene var hyppigere, end de er i dag. Jeg brækkede i gennemsnit noget en gang om måneden og hver gang, at jeg brækkede noget, blev jeg sat tilbage i træningen. Så i de perioder, hvor jeg var brudfri skulle der virkelig kæmpes, hvis der skulle være fremgang. Udover det almindelige børneliv, så havde jeg hospitaler at gå til, hvilket fyldte en stor del dengang, hvor jeg var lille. Så der kom et tidspunkt i mit liv, hvor jeg valgte at prioritere det sociale og det faglige højere og dermed lægge træningen på hylden.

I dag er bruddene heldigvis færre, og gejsten for at komme op at gå er helt klart større! Det var jo den vildeste følelse at gå i gangwalkeren. Jeg vil ikke bruge krudt på at ærgrer mig over bruddene, når de sker, fordi at jeg kan alligevel ikke ændrer på det. Men så snart, at jeg er på toppen igen, så vender jeg stærkt tilbage til gå projektet!

 

122_2220

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugeplaner + lækker morgenmad i Århus