Tilgængelighed for ALLE

Jeg har valgt højskole!

nyt-projekt-et-barns-medindflydelse-305191820-1

Da jeg gik på efterskole levede jeg i en boble af glæde. Jeg var omringet af ALLE mine venner døgnet rundt, og så levede vi på en skole, som var fuld tilgængelig. Der var ingen begrænsninger i form af trin og trapper, hvilket betød, at jeg ikke hele tiden blev mindet om, at jeg var handicappet. Det havde en enorm stor værdi for mig, at jeg kunne fræse rundt lige, hvor end jeg ville. Så nu hvor jeg sidder og skal vælge højskole, så har jeg valgt at prioritere tilgængelighed højere end linjefag.

Ud af alle de højskoler jeg skrev til, så var der kun 2, der skrev, at jeg kunne prøve at komme på besøg. Jeg tog ud og så den ene, som havde det perfekte linjefag, men som ikke var helt tilgængelig. Jeg kunne bare mærke, at det nagede mig alt for meget. Mit højskole år skal være et år, hvor jeg føler mig på lige fod med alle andre, og hvor jeg ikke skal bede folk om at komme til mig, men hvor jeg kan komme til dem, hvis jeg har lyst.

Min mavefornemmelse siger Silkeborg Højskole, så den vælger jeg at følge. Så der bliver ingen kommunikationslinje, men så prøver jeg kræfter med noget politik i stedet! Jeg tager på højskole for at blive en del af et helt specielt fællesskab, og for at få en masse gode venner, og dét er jeg sikker på, at jeg får på Silkeborg Højskole! Og jeg glæder mig helt sindssygt meget!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilgængelighed for ALLE