Sjældne dag

Kaster mig ud i Youtube

Jeg har virkelig været ramt af skriveblokade her på det seneste. Når jeg har sat mig for at skrive et indlæg, så har jeg været total tom for ord. Så nu har jeg kastet mig ud i Youtube! Der sker en masse spændende ting i mit liv lige for tiden, som jeg kommer til at give et indblik i på min Youtube. Dermed ikke sagt, at jeg holder op med at blogge, fordi det gør jeg overhovedet ikke! Youtube bliver bare et supplement, og så havde jeg bare virkelig meget lyst til at prøve kræfter med noget nyt!

Første video omhandler mit gå projekt, som er i fuld gang lige pt og jeg er mega god til at gå :-)) Jeg kommer til at dokumentere forløbet om at komme at gå på min Youtube, og så kommer jeg også til at Youtube om et forskningsprojektet, som jeg virkelig gerne vil være med i. Jeg skrev et indlæg om det her. Mange flere videoer følger! Ellers må I bare have en mega god aften! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjældne dag