Kaster mig ud i Youtube

Jeg er blevet indlagt

img_5091

Jeg sidder lige nu i en seng på et patienthotel med dynen trukket helt op under ørerne.

Onsdag aften i sidste uge fik jeg lidt ondt i min højre nyre. Jeg tog min temperatur, men den var heldigvis helt fin. Så jeg valgte at gå i seng og tage afsted til Norge dagen efter meget tideligt om morgenen. Torsdag, som var afrejse dag havde jeg også lidt ondt i nyren, og jeg mistænkte lidt en nyrebækkenbetændelse. Men da jeg havde glædet mig SÅ meget til at skulle til Norge og endelig se mine to efterskoleveninder igen, så valgte jeg at ignorere det.

Smerterne i nyren forsvandt heldigvis igen, og jeg krydsede for, at det bare var falsk alarm.

I går aftes, da jeg kom hjem fra Norge fik jeg så feber. Jeg valgte at gå i seng alligevel, og så ville jeg tage ind på hospitalet i dag. Jeg faldt i søvn på et splitsekund, da jeg var blevet enormt udmattet og træt af feberen. Da klokken var omkring 01.00 om natten vågnede jeg op igen, og jeg FRØS. Så jeg tog min temperatur, som viste, at feberen var steget. Derudover havde jeg nu også fået kvalme og skulle kaste op, så jeg besluttede mig for at ringe ind til den afdeling, som jeg er tilknyttet. Her fik jeg en læge i røret, som også formodede, at det var nyrebækkenbetændelse. Han sagde, at hvis jeg ikke var utryg ved det, så kunne jeg gå i seng igen og komme ind i dag. Det valgte jeg.

I morges kl 09.00 troppede jeg så op på afdelingen og fik taget forskellige prøver, som alle også tyede på, at jeg har nyrebækkenbetændelse. Så nu sidder jeg her på patienthotellet, hvilket jeg er mega taknemmelig for at være kommet på. Det gør i den grad en indlæggelse meget nemmere. Så skal jeg bare komme over på afdelingen 3 gange om dagen for at få penicillin behandling, så vi forhåbentligt kan få bugt med de dumme bakterier.

Forhåbentligt skal jeg kun være her i et par dage, og så kan jeg gå over på pille kur, men det afhænger af, hvor hurtigt infektionstallene falder.

Jeg har haft disse nyrebækkenbetændelser mange gange før, og det har tæret på nyrernes funktion, så lægerne er meget obs på, at infektionen af vejen så snart, at den opstår, så nyrerne ikke tager yderligere skade.

img_5044

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaster mig ud i Youtube