Jeg er blevet indlagt

“Organer heler ikke igen”

img_1748

Når alt kommer til alt, så havde jeg allerede en mistanke om nyrebækkenbetændelse i onsdags, da jeg fik ondt i nyren. Jeg var godt klar over, at den her var ikke helt god. Jeg havde ingen feber, men jeg havde en feber følelse i kroppen, og så var jeg enormt træt. Jeg valgte ikke at skrive det til mine forældre, da jeg vidste, at de ville sige, at jeg skulle ringe ind på hospitalet, og hvis jeg gjorde det, så var jeg bange for, at det ville betyde, at jeg ikke kunne komme til Norge…

Jeg har før været i den situation, hvor jeg har prioriteret den gode oplevelse højere end mit helbred. Jeg har altid haft det princip, at det er vigtigere at have et spændende og aktivt liv fremfor et brudfrit liv. Det er så vigtigt at komme ud og få nogle oplevelser, som jeg kan glæde mig over og leve højt på også selvom, at det måske koster en brækket knogler. Og jeg tror, at det er lige her min udfordring ligger. En brækket knogle den heler igen. Her skal jeg ”bare” holde smerten ud indtil, at den er helet, men jeg VED, at det næsten altid ender godt. Men organer de heler ikke altid igen. Organerne er nu også ret seje. Min venstre nyre for eksempel arbejder ekstra for at kompensere for det min højre nyre ikke kan. Men min nyres funktion kommer aldrig tilbage igen. Og det er lige præcis dét, som jeg skal indse, at organer heler ikke altid igen.

Heldigvis er der ingen skade sket, og mine nyrere har samme nyrefunktion som før, men jeg har kørt rundt med en nagende dårlig samvittighed over, at jeg ikke har handlet før. Den vil jeg nu lægge fra mig, og glæde mig over, at jeg fik verdens bedste tur til Norge, og at jeg kom over og besøge to af mine bedsteveninder, og så skal jeg lære at organer og knogler skal tackles forskelligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blevet indlagt