"Organer heler ikke igen"

Jeg skal hjem! Troede jeg…

img_5167

“Jeg skal hjem” siger jeg med et stort smil til sygeplejersken på patienthotellet. “Dejligt, er du blevet udskrevet?” spørger hun. “Okay nej ikke helt endnu, men det regner jeg med, at jeg bliver!”

Herefter sætter jeg kursen mod afdelingen, hvor jeg skal til stuegang og snakke med en læge. På vej mod afdelingen fortæller jeg min hjælper om, hvor godt det er, at jeg ikke har den bakterie, der hedder pseudomonas. Det er nemlig en mega genstridig bakterie, som sidste gang krævede 2 ugers penicillin behandling på hospitalet. Og dét var jeg glad for, at jeg ikke skulle denne gang. Det var i hvert fald, hvad jeg troede..

Det viser sig, at det ER pseudomonas, der suser rundt i min blære og nyre, og at jeg skal være her lidt længere end forventet. Jeg var ellers stensikker på, at jeg skulle hjem! Jeg var endda begyndt at pakke sammen, så vi bare kunne løfte tingene ud i bilen, når vi kom tilbage fra afdelingen. Det var så ikke tilfældet.

Grunden til, at jeg var så sikker på, at jeg ikke havde pseudomonas bakterien var, at jeg ikke har haft blærekramper, hvilket at jeg plejer at have. Uanset hvad så er det jo bare mega dejligt, at jeg ikke har blærekramper, men det betyder så også lige, at jeg skal være herinde lidt endnu. Det er så knap så dejligt!

Lægerne har altid sagt, at pseudomonas dræber alle andre bakterie, men denne gang har jeg både pseudomonas og en anden bakterie, hvilket vil sige, at der virkelig bliver skudt noget penicillin ind i min lille krop. Jeg kan ikke lade være med at tænke, om der virkelig skal SÅ meget penicillin til at dræbe de bakterier? 4 gange om dagen skal jeg møde på afdelingen til penicillin behandling. 2 af gangene skal jeg have 2 forskellige præparater, og det ene præparat får jeg ret meget kvalme af. Det er heldigvis det præparat, som jeg kun skal have 2 gange om dagen, hvilket er meget godt, så det ikke er 4 gange kvalme men kun 2.

Så hjem, det skulle jeg ikke endnu. Først er der lige nogle bakterier, der skal dræbes, og så kan jeg forhåbentligt komme hjem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Organer heler ikke igen"