En video fra min indlæggelse

Jeg er blevet udskrevet!!

img_4716

Jaaaaaa jeg er blevet udskrevet!! Århhh det SÅ er dejligt. Hjem hjem hjem 🙂

I starten var jeg lidt skeptisk, da de sagde, at jeg kunne komme hjem i dag. Jeg har nu fået en uges penicillin behandling i drop, og sidste år fik jeg to ugers penicillin behandling i drop. Jeg har før været ind og ud af hospitalet med denne her bakterie, fordi at den ikke blev behandlet i bund, og nu hvor vi er igang, kan vi ligeså godt gøre det ordentligt. Derudover fik jeg at vide, at mikrobiologerne (dem som har forstand på det) anbefalede to ugers penicillin behandling i drop. Så da de sagde, at jeg kunne komme hjem i dag blev jeg virkelig glad, men på samme tid var jeg også bange for, at jeg ikke var blevet færdigbehandlet. Det ville betyde, at vi skulle starte hele molevitten forfra, og dét magter jeg ikke. Men infektionstallene er ligesom de skal være, og jeg har ikke haft feber i flere dage, hvilket er mega gode tegn. Så når lægerne siger grøn lys for, at jeg gerne må blive udskrevet, så er jeg den der er smuttet.
Jeg har været ved at gå til af frustrationer ude på hospitalet her i weekenden. Tiden har virkelig stået stille, og jeg har flere gange måtte hive i mig selv for ikke at blive revet med af frustrationerne. Så NU tager jeg hjem og holder påskeferie! Og fortsætter min behandling herhjemme i piller. Mega god påskeferie til jer og TAK fordi i følger med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En video fra min indlæggelse