Jeg er fanme ikke nuttet

Mit hjerte bankede derudad

img_4606

“BANG” sagde det, og min kørestol stoppede brat. Kaffen skvulpede ud på gulvet fra koppen i min hånd. “DUNK DUNK DUNK DUNK” sagde mit hjerte. Jeg blev så bange.

Jeg havde kørt mit ene forhjul ind i dørkarmen. Præcis som dengang, hvor jeg røg ud af kørestolen, og ja praktisk talt var døden nær. Forskellen på dengang og nu var, at denne gang havde jeg lært af min fejl. Jeg havde lært at tage den livsreddende sele på. Så da kørestolen stoppede brat, og min krop røg forover, blev jeg standset af selen. Shit det var godt, at jeg havde sele på! Ellers var jeg med stor sandsynlighed landet lige på gulvet, og dét ville ikke have været godt.

Jeg nåede godt nok lige at få hjertet helt op i halsen, da det skete. Jeg rystede helt, da jeg skulle sætte min kaffekop ind på bordet. Jeg blev ramt af tanken om, hvor galt det kan gå på meget kort tid. Og tanken om at sidst jeg tog mig sådan et styrt røg jeg i 6 dages koma og var lige ved ikke at overleve. Puuha det er ikke sjovt. Der skulle jeg lige trække vejret dybt et par gange…

MEN heldigvis så havde jeg sele på, og der skete absolut ingenting. Når jeg bliver ramt af en pludselig nervøsitet som her, så prøver jeg så vidt muligt bare at være i det. Bare observere ens hoved og krop, der kører på højtryk. Bare trække vejret og langsomt fortsætte ens aktiviteter. Dermed vil kroppen også langsomt falde ned igen. Og så må dagens råd vist være at tage de sikkerhedsforanstaltninger på sig, som man kan. Cykelhjelm eller sele. Det er lige vigtigt, og det kan til hver en tid være med til at redde dit liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er fanme ikke nuttet