Så brækkede lårbenet

Endte alligevel på hospitalet

img_5968

Hej med jer!

Lige nu ligger jeg i en hospitalsseng på ortopædkirurgs afdeling. Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle ind på hospitalet før i morgen (søndag), men da jeg havde så mega ondt i lårbenet i nat, så endte vi med at tage herind i dag. Jeg blev hentet af en liggende transport, da det var totalt umuligt at få mig fragtet herind med et brækket lårben. Bare det at komme fra kørestol til seng i går aftes var ikke helt for sjov. Det var lidt som om, at jeg havde holdt bruddet nogenlunde stabilt, da jeg sad i kørestolen, så da jeg kom over i sengen tog smerterne ret meget til. Jeg kunne slet ikke finde ro i benet. Derudover begyndte det at spjætte i lårbenet, hvilket virkelig ikke var særlig rart. Det er sådan en ond cirkel, man kommer ind i, hvor man ikke kan slappe af i benet, fordi at det gør ondt, og jo mindre man slapper af jo mere spjætter det i benet. Så jeg fik nærmest ikke lukket et øje i nat.

Jeg snakkede med min egen ortopædkirurg i går, som sagde, at bruddet muligvis sidder lige ovenover den stang, som jeg har i lårbenet. Hvis det er tilfældet, kan det betyde, at stangen er blevet for kort og, at jeg derfor skal opereres og have sat en ny stang ind. Udfra røntgen billederne som jeg fik taget i dag ligner det dog, at stangen sidder godt, og at det ikke bliver en realitet. (forhåbentligt) Men der kommer en læge ind i morgen, som har lidt mere erfaring med folk med medfødt knogleskørhed, og så skal han vurdere om den skal opereres i morgen eller slet ikke.

 

2 kommentarer

  • Anette

    Åh stakkels søde dig
    Vil bare sende dig trøstetanker og optimisme

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så brækkede lårbenet