Endte alligevel på hospitalet

Ingen operation, men…

img_6018-1

Hej med jer! 🙂

Det er jo rigeligt med tid til at opdatere bloggen, når jeg bare ligger herinde på hospitalet og kukkelure. Tusindtusind tak fordi at i læser med, og at I skriver så mange skønne kommentarer. Det fylder mig med så meget glæde at ligge herinde og læse, hvad I skriver, nu hvor tingene ellers godt kan føles lidt tunge så virkelig TAK!

I går eftermiddags fik jeg det dårligt og begyndte at kaste op på grund af den høje dosis smertestillinde, så en af sygeplejerskerne foreslog, at jeg skulle over på et andet præparat. Et præparat som skulle have samme virkning blot med færre bivirkninger. Så det skiftede jeg over på til natten, og det har virkelig hjulpet! Jeg er sluppet totalt af med kvalmen, og smerterne er faktisk også faldet lidt i dag. Jeg ved ikke, om det skyldes det nye præparat, eller om det er, fordi at jeg har formået at holde mit ben HELT i ro. Men ligegyldigt hvad så er det bare dejligt med lidt lindring!

Stængerne i benet sidder spot on, så jeg skal ikke opereres. (juhuuuu!!) Det er så godt! Jeg var nærmest sikker på, at jeg skulle opereres, da ortopædkirurgen nævnte det, da det er så lang tid siden, at jeg sidst fik skiftet stængerne i lårbenene. Men det viser sig at være nogle ret seje stænger, de har sat ind i mine knogler. De her stænger kan udvide sig i takt med, at knoglen vokser, hvilket jo er vildt sejt, at det kan foregå helt af sig selv! Så stangen stemmer overens med knoglens længde. (tjek!)

De mistænker lidt at bruddet sidder helt oppe i bækkenet, og jeg har derfor i dag været til CT skanning. Mit bækken er meget skævt og sammenfaldet på grund af mit handicap. I og med at jeg har været oppe at gå, er der kommet belastning på bækkenet, og det kan have været årsagen til bruddet. Hvis det er tilfældet, så er det ikke så godt i forhold til gåprojektet… Men nu må vi se. Min egen ortopædkirurg møder ind i morgen, og så skal han se på det.

Så det blev ingen operation, hvilket er rigtig godt, men hvis bækkenet ikke kan holde til, at jeg er oppe at gå på det, så håber jeg VIRKELIG på, at jeg kommer med i forskningsprojektet, og at det kommer til at have en positiv effekt! Så jeg kan få mig nogle sejere knogler! (se indlæg HER)img_6033

Jeg skulle faste i dag, da de stadig ikke havde udelukket en operation, men da den blev udelukket, fik jeg et pølsehorn, og det faldt i ret god jord, som i kan se på nedenstående billede :-))

img_6030-1img_6034img_5984

3 kommentarer

  • Tina Sørensen

    Dejligt at høre, at du slupper for operation marie. Nu må vi så håbe det ikke er gået for hårdt ud over bækkenet. Knus og pøj pøj ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • conny

    Hej søde ven, alt held og lykke til dig. Det er rigtig træls for dig,men du er en sej pige.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endte alligevel på hospitalet