Ingen operation, men...

Har jeg ramt muren?

img_6052

“Nå Marie, vi har fundet bruddet på røntgenbillederne” sagde min læge og kom ind ad døren. Jeg lyste helt op. “Århh hvor er det godt at høre!” udbrød jeg. Det er selvfølgelig aldrig godt, at man kan se en brækket knogle på røntgenbillederne, men der har aldrig været tvivl om hvorvidt, at der var et brud eller ej, spørgsmålet var bare, hvor bruddet sad. Så det var dén afklaring, jeg var lettet over at kunne få. Som jeg skrev i indlægget i går, så håbede jeg, at bruddet sad i lårbenet og ikke i bækkenet, da et brud i bækkenet ville kunne have indflydelse på mit gåprojekt. Men det viser sig desværre, at bruddet sidder i bækkenet.

Mit bækken er meget deformt og sammenfaldet. På ovenstående billede kan man se det svej, jeg har i ryggen, fordi at mit bækken er faldet sammen. Disse deformiteter gør blandt andet, at mit bækken er ekstra skrøbeligt. Der har før været snak om, at man skulle gå ind og operere på bækkenet, og få det rettet ud, så det kunne blive mere stabilt. Men da lægerne så en høj risiko for komplikationer og en lille chance for succes ved denne operation, så gik man hurtigt fra ideen igen. Det er også derfor, at jeg ikke er så begejstret for at bruddet sidder i bækkenet, da der ikke er så mange handlingsmuligheder her. Man vil helst ikke røre ved bækkenet.

Så hvis mit bækken ikke kan tåle den belastning, der kommer på det, når jeg er oppe at gå, så er der ikke rigtigt noget at gøre. Jeg må indrømme, at jeg føler lidt, at jeg har ramt muren lige nu. Er det overhovedet det værd? Vil mit bækken bare brække igen næste gang, at jeg begynder at gå? Eller var det bare et engangstilfælde? Jeg har ikke givet op endnu, og det må I virkelig ikke tro. Jeg har bare fået en lille mavepuster, og det skal jeg nok komme over igen. Men lige nu skal jeg bare koncentrere mig om at komme ovenpå igen og blive smertefri. Så må jeg forholde mig til gåprojektet, når jeg er på højkant igen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen operation, men...