Artikel i TV2OJ

SPOT Festival og update om bækkenet

 

img_5264-2

På ovenstående billede er min søster, og jeg til Grønkoncert. Kristine prøver at tage et selfie af os, men jeg er tydeligvis mere interesseret i drinksene. Det lykkedes dog på billedet nedenunder. Haha men de var virkelig gode! De var fra Nohrlund.

Jeg glæder mig til at skyde festivalsæsonen igang her i weekenden. På fredag kommer min veninde til Århus, og så skal vi til SPOT Festival. Det bliver så godt! Jeg har faktisk aldrig været til Spot før, så det er i den grad på tide, at jeg får det afprøvet. Jeg er lidt spændt på, hvordan at det bliver, når det er upcomingbands, der skal spille. Jeg er typen på Skanderborg Festival, der kun vælger de kunstnere ud, som jeg kender, og det andet kommer jeg ikke til. Men her er der jo rig mulighed for, at jeg kan få udvidet min horisont. Og så elsker jeg virkelig, at festivalen foregår i Århus! Århus er bare den dejligste by!

Med hensyn til bækkenet så går det fremad, hvilket er rigtig rart, fordi det var virkelig ikke helt sjovt i sidste uge. Så godt med fremgang! Om dagen er smerterne få, men om natten gør det stadigvæk virkelig ondt i bækkenet. I morges, da jeg skulle op af sengen for at komme i skole, gjorde det SÅ ondt, at jeg tænkte, det her, det magter jeg ikke. Der var bare lang vej fra seng til kørestol, når hver en bevægelse gjorde ondt i bruddet. Men efter at jeg havde fået kæmpet mig over i stolen og havde siddet der i lidt tid, så forsvandt smerterne langsomt. Jeg er sikker på, at det må være, fordi at bruddet holdes mere stabilt, når jeg sidder op, end når jeg ligger ned. Ellers giver det ingen mening, at der er så stor smerte forskel fra dag til nat. Så jeg får stadig ikke sovet særlig meget, hvilket at jeg glemmer at tage højde for om dagen. YES, jeg kan alt, tænker jeg, når smerterne har fortaget sig om morgenen. Jeg glemmer bare lige, at jeg virkelig er i total søvn underskud, og at jeg ikke skal langt hen på dagen, og så rammes jeg virkelig af træthed. Så jeg har lige haft nogle dage, hvor jeg har kørt lidt for hårdt på. Men det er bare mega skønt, at smerterne er stilnet af om dagen.

Jeg håber, at i får den skønneste Kristi Himmelfarts mini ferie. Og til jer der skal konfirmeres kæmpe stort tillykke!

img_0820

Mine fine ringe og øreringe er fra Hvisk, hvor man kan få 20% på alle varer til og med mors dag.

img_8083

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Artikel i TV2OJ