Hvornår er nok nok? Om at være pårørende til en med en kronisk sygdom

Brækker en knogle i bækkenet – video

Hej med jer!

Jeg har uploaded en ny video på min Youtube kanal. Jeg sagde for et stykke tid siden, at jeg ville lave en serie over mit gåprojekt. Nu sidder jeg så med et brækket bækken, hvilket jeg fik, da jeg var oppe at gå. Jeg gik til gengæld rigtig godt inden, at uheldet var ude. Jeg var virkelig inde i et flow, og det var ikke så meget “robot” gang, hvor jeg virkelig kæmper for at flytte mine ben men mere smooth!

Da det gik så godt havde jeg fået min hjælper til at filme, at jeg gik, og derfor har jeg også på video, at mit bækken brækker. Det er rigtig klamt, og man kan høre knoglen knække i videoen. (så er I advaret). Derudover kommer jeg ind på, hvorvidt at jeg har tænkt mig at fortsætte gåprojektet eller ej.

Mit brækkede bækken er i bedring. Det er så dejligt, og jeg kan sove om natten nu. Så kan man lidt nemmere hænge sammen i løbet af dagen 🙂 Jeg håber, at I nyder weekenden!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår er nok nok? Om at være pårørende til en med en kronisk sygdom