Brækker en knogle i bækkenet - video

Er det næste måned??

her

Der er 50% på toppen. Find den her

I dag, slog det mig, at i næste måned bliver jeg student! NÆSTE MÅNED. Det er så vildt. Jeg glæder mig virkelig meget.

I og med at jeg har valgt at forlænge min HF til 3 år i stedet for 2, så slutter den klasse jeg går i først næste år, så derfor snakker vi af gode grunde ikke så meget om studentertiden. Men wow hvor er jeg glad for, at jeg valgte at forlænge min HF. Det har i alt taget mig 4 år at fuldføre min gymnasielle uddannelse. Først var jeg lige et smut på STX, hvor jeg hurtigt droppede ud, da det var aaaalt for hårdt. Så tog jeg et halvt år på enkeltfag, hvor jeg fik færddiggjort 2 c-fag. Her var aldersgruppen meget bred, og jeg savnede det sociale sammenhold. Så jeg startede på den almindelige HF, og da jeg starter var min ide, at jeg ville tage den på normal tid. Men min krop gjorde mig hurtigt opmærksom på, at den gik ikke. Så jeg valgte at udvide den til 3 år. En beslutning der lige skulle sluges, da jeg gerne bare ville blive færdig, men som har vist sig at være verdens bedste beslutning. Og nu sidder jeg her og er færdig i næste måned? Tiden er jo fløjet afsted!

Jeg tror, at vi nogle gange har tendens til at have øjnene rettet mod det næste step i livet fremfor at fokusere på lige her og nu. Det ved jeg i hvert fald for mig selv. Hvis jeg havde gennemtvunget min HF igennem på 2 år, som jeg overvejede i starten, så havde jeg haft 2 lorte år, hvor jeg ville have kørt mig selv totalt ned og formentlig alligevel ikke have klaret den. Fremfor nu, hvor jeg har haft 3 mega gode år, hvor der har været plads til at oplade batterierne og overskud til både skole og det liv ved siden af.  Der har været tid til, at jeg har kunne arbejde som foredragsholder, hvilket at jeg har været enormt glad for, da det virkelig har givet mig meget energi til hverdagen.

Og NU sidder jeg, og skal til planlægge mit studentergilde, og dét har jeg glædet mig til. Jeg er sikker på, at det bliver den bedste fest nogensinde med alle dem, jeg holder af. Både venner og familie. Først skal familien på besøg, og så om aftenen skal der holdes studentergilde for mine venner. Jeg glæder mig så meget!! :-))) Men først skal der lige overstås nogle eksamener, den del er til gengæld knap så sjov. Men inden jeg ser mig om, så sidder huen på hovedet, og så er jeg student og klar på højskole!

1 kommentar

  • Kirsten

    Uhhhh, det bliver den fedeste studenterfest i mands minde, Marie – og du har SÅDAN fortjent den.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brækker en knogle i bækkenet - video