Er det næste måned??

Min 2. pinsedag – hospitals tjek i morgen

img_6529

Der er 20% på ALT hos asos

Hej med jer!

Nyder i pinsen? Det er aldrig skidt med en forlænget weekend!

Jeg startede dagen ud med at skulle ud og spise brunch med min familie på Varna Palæet. Det var mega hyggeligt, og maden var så god! Brunchen bestod af en buffet, hvor man så kunne vælge imellem en masse lækre ting. Varna Palæet ligger i Marselisborg skoven med udsigt ud til vandet så efter, at vi havde spist brunch, gik vi en lille tur i det dejlige vejr. Herefter tog vi hjem, og jeg sidder nu og kigger på lektier. Jeg kom bagud skolemæssigt, da jeg brækkede bækkenet, så der er lige lidt, der skal indhentes. Men jeg er sikker på, at jeg nok skal nå det. Jeg synes dog, at eksamenerne kommer ret tæt på lige pludselig.

I morgen har jeg en tid på hospitalet, da mit bækken skal ct skannes for at se hvordan, at det går med bruddet. Jeg er ret sikker på, at min læge siger, at det går fint, og at jeg skal bare give det fortsat ro indtil, at bruddet er groet helt sammen. Men det er altid lidt spændende, hvad udmeldingen bliver, da det er umuligt gøre sig klog på de knogler. Men forhåbentligt går det som forventet!

Fortsat rigtig god aften til jer!

 

img_6530-1

Fik I set min seneste video på Youtube?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det næste måned??