Book et foredrag om at få det bedste ud af livet

“Gennem 20 år har vi haft mange foredragsholdere, men der har aldrig før været stående bifald. Det var der denne gang, for Marie Laursen imponerede med et fantastisk foredrag, der tryllebandt os, og gik helt ind under huden. Hendes måde at håndtere skader og problemer på, og ikke mindst hendes positive livssyn, er noget alle kan lære af.”

Sådan lød ordene fra Rotary klubben i Hadsten, som Marie var ude at holde foredrag for.

Et foredrag, hvor Marie vil gøre sit bedste for, at du tager derfra med: 

Modet på at leve livet fuldt ud 

Det bærende i Maries foredrag er, at vi skal leve livet fuldt ud. For Marie er det afgørende at få det bedste ud af livet. Sammen med risikoen for at brække en knogle. En risiko, der er blevet til en realitet over 500 gange. 

En indsigt i hvordan vi bedst kommer berøringsangst og fordomme til livs, overfor mennesker der skiller sig ud fra mængden

Marie bliver ofte mødt af berøringsangst og fordomme. Hun mener, at det er gennem dialog og åbenhed, vi bedst kan nedbryde barrierer og berøringsangst. Da barrierer ofte bunder i uvidenhed. 

En vished om, at det er okay, at livet er svært nogle gange

For Marie handler det ikke om, at vi altid skal tænke positivt. Men derimod om at rumme og acceptere dét, der kan være svært.

En masse god energi og grin

Du vil opleve et foredrag, hvor Marie vægter humor og ærlighed højt. Hvor du både bliver lukket ind i de sjove og svære fortællinger. Og hvor der er tid til spørgsmål og dialog bagefter.

Marie Holm Laursen

Et foredrag med Marie giver jer:

  • Indsigter i hvordan vi kan få det bedste ud af livet. Sammen med det, der kan være svært
  • En personlig fortælling, der er humoristisk, gribende og ærlig
  • Indblik i hvordan vi bedst kommer fordomme, tabubelagte emner og berøringsangst til livs

Hvad siger tidligere deltagere om Maries foredrag?

Gennem 20 år har vi haft mange foredragsholdere, men der har aldrig før været stående bifald. Det var der denne gang, for Marie Laursen imponerede med et fantastisk foredrag, der tryllebandt os, og gik helt ind under huden. Hendes måde at håndtere skader og problemer på, og ikke mindst hendes positive livssyn, er noget alle kan lære af.”

Mads Møller Pedersen

Hadsten Rotary Klub

“Jeg sad flere gange med tårer i øjnene – både af glæde over de sjove historier, du fortalte, men også fordi at det var meget rørende. Tusind tak til dig. Din positive indstilling til livet smitter, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at lytte med.”

Lina Brøgger Knudsen

VIA University College Aarhus