booking

Foredrag
Se udtalelser
Book foredrag

Sæt turbo på din livsglæde

Book et livsbekræftende foredrag med Marie Laursen, der vil fortælle, hvordan du kan opnå mest muligt livsglæde i det liv, vi har nu og her. Vi kender hende også som ”RulleMarie”, da hun sidder i elstol og er født med en svær form for medfødt knogleskørhed. Det har betydet, at hun har haft ca. 500 brækkede knogler og i 2013 var tæt på at miste livet.

Marie Holm Laursen
Marie Holm Laursen - Pigen med knogler af glas
Kort om foredraget

Et foredrag om livsglæde  & optimisme

Marie tager rundt med sit foredrag ”Sæt turbo på din livsglæde”, hvor hun fyrer op for grin og latter samtidig med, at hun giver en hudløs ærlig fortælling om hendes liv. Et liv, der på mange måder ligner et helt almindeligt ungdomsliv, men med det vilkår, at hendes knogler er utroligt skrøbelige.

“Jeg blev rigtig inspireret af det overskud og al den livsglæde du har! Du satte virkelig tingene i perspektiv, og jeg vil helt sikkert tage dit positive sind med mig videre i mit liv!”

Andrea Grønbæk

Risskov gymnasium

“Jeg sad flere gange med tårer i øjnene – både af glæde over de sjove historier, du fortalte, men også fordi at det var meget rørende. Tusind tak til dig. Din positive indstilling til livet smitter, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at lytte med.”

Lina Brøgger Knudsen

VIA University College Aarhus

“Et foredrag, der var så dybt rørende og så personligt! For første gang til et foredrag blev jeg tom for ord. Tankevækkende øjeblikke, tårer i øjnene og til en glædelig latter.”

Sofia Sørensen

Åbent foredrag i København

Følg mig på Instagram

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler hverdagens udfordringer og en masse livsglæde!