Book foredrag

Foredrag om livsglæde

Marie tager rundt med sit foredrag ”Sæt turbo på din livsglæde”, hvor hun fyrer op for grin og latter samtidig med, at hun giver en hudløs ærlig fortælling om hendes liv. Et liv, der på mange måder ligner et helt almindeligt ungdomsliv, men med det vilkår, at hendes knogler kan brække når som helst. Marie er født med den sjældne sygdom Osteogenesis Imperfecta også kaldet medfødt knogleskørhed. Det har betydet, at hun har haft ca. 500 brækkede knogler og i 2013 var tæt på at miste livet, da hun faldt ud af kørestolen.

Marie har oplevet meget modstand i en alder af kun 25. Men ikke nok til at slå livsglæden omkuld! Og det er netop livsglæden, der er omdrejningspunktet i hendes foredrag. For hvordan bevarer du livs­glæden, når du har haft 500 brækkede knogler? Og hvad gør du, når du for en stund mister modet og livsglæden? Marie er fast besluttet på, at det er vigtigere at leve et spændende og et aktivt liv fremfor et liv uden brækkede knogler. Hun vil leve livet fuldt ud og med det følger uundgåeligt risikoen for at brække en knogle. Alt det kan du høre mere om I Maries foredrag. Et foredrag, hvor Marie giver et indblik i hendes tilgang til livet, og hvordan vi kan håndtere modstand. Og hvor du kan blive tanket op på livsglæde, grin og alvor. Og forhåbentligt få en masse inputs til hvordan du kan opnå mere livsglæde!

Marie Holm Laursen
Marie Holm Laursen

Foredraget bygger på tre visioner:

  • Fokuser på muligheder fremfor begrænsninger
  • Lev livet fuldt ud
  • Nedbryd barrierer overfor folk, der skiller sig ud fra mængden

Foredraget bygger på tre grundsten:

  • Fokuser på muligheder fremfor begrænsninger
  • Lev livet fuldt ud
  • Nedbryd barrierer overfor folk, der skiller sig ud fra mængden

Hvad siger tidligere deltagere om Maries foredrag?

Gennem 20 år har vi haft mange foredragsholdere, men der har aldrig før været stående bifald. Det var der denne gang, for Marie Laursen imponerede med et fantastisk foredrag, der tryllebandt os, og gik helt ind under huden. Hendes måde at håndtere skader og problemer på, og ikke mindst hendes positive livssyn, er noget alle kan lære af.”

Mads Møller Pedersen

Hadsten Rotary Klub

“Jeg sad flere gange med tårer i øjnene – både af glæde over de sjove historier, du fortalte, men også fordi at det var meget rørende. Tusind tak til dig. Din positive indstilling til livet smitter, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at lytte med.”

Lina Brøgger Knudsen

VIA University College Aarhus